Serviceelektriker sökes för omgående anställning!

Dina arbetsuppgifter

Som serviceelektriker kommer du att arbeta med felsökning av befintliga anläggningar samt elinstallationer hos våra kunder vid ombyggnader eller hyresgästanpassningar.

Kunderna är bland annat byggföretag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag och kommuner som främst återfinns i Stockholms län.

Tjänsten innebär självständigt arbete och frihet under ansvar, du kommer att ha tillgång till en servicebil och ett krav är att du innehar B-körkort.

Vi har kontor i Solna, Åkersberga och på Östermalm.

Vem är du?

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av att arbeta som elektriker och har godkänt slutbetyg från yrkesskolan med elbehörighet och gällande el-certifikat.

På CombiConsult arbetar vi efter mottot ”Bra är inte tillräckligt” och med en vision som lyder ”CombiConsult ska vara kundens och medarbetarens första val inom El-, Tele-, Data och Larminstallationer”. Detta innebär att du som person måste inneha en stor portion yrkesstolthet och ha känsla för service samt tycka om försäljning för att passa i vårt team och därmed kunna agera som CombiConsults ansikte utåt!

Välkommen in med din ansökan!

För ytterligare frågor angående tjänsten, kontakta Marcus eller Anders.

Anders Thorén, Projektledare/Personalansvarig, anders.thoren@combiconsult.se 08-522 154 57
Marcus Waltrén, Servicechef, marcus.waltren@combiconsult.se 08-684 45 801

dela gärna nyheten

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email