Nätverksinstallation

Nätverksinstallation

Nätverksinstallation I STOCKHOLM

Vi projekterar och installerar kompletta nätverksanläggningar av fiber eller koppar för data och tele.

Vi arbetar med allt från det lokala nätverket till mer komplexa integrerade kommunikationslösningar och anslutning/svetsning av fiber ryms inom vår avdelning Data & Tele. 

Om du är intresserad av fiberinstallationer eller kopparinstallationer i Stockholm, tveka då inte att höra av dig till oss. Vi projekterar och installerar kompletta närverksanläggningar av fiber eller koppar för data och tele, alltså finns vi till hand när du behöver hjälp av en nätverkstekniker i Stockholm. 

Nätverkstekniker i stockholm

Vill du installera bredbandsnät, datanät och fiberinstallationer eller andra former av svagströmsinstallationer i fastigheter, så ska du kontakta våra nätverkstekniker.

Vi på CombiConsult har stor erfarenhet som nätverkstekniker vilket gör oss till en perfekt partner för den typen av installationer. Vi arbetar med kända leverantörer och ledord för oss är kvalitét och tillförlitlighet.

Datainstallatör

Vi erbjuder datainstallationer inom både koppar och fiber. Våra nätverkstekniker har bred kompetens och vi har certifikat inom många olika produktområden som gör att du kan lita på oss. Vi erbjuder individuellt anpassade datanätverk som passar er aktuella verksamhet.

Teleinstallatör

Erfarenheten hos oss är stor vid denna typ av arbeten. Det som vi tänker på när det gäller teleinstallationer är uppsättande av nät till telefoner, porttelefoner eller andra kommunikationssystem på tex. kontor, lager eller andra arbetsplatser som kräver detta. Vi räknar också in annan dragning av exempelvis koaxialkabel för kabel-TV och antenninstallationer, eller kabel för ljudslingor eller andra sorters ljudanläggningar.

fiberinstallation

Letar du efter hjälp med din fiberinstallation? Vi på Combiconsult kan hjälpa dig att installera fiber i Stockholm. Fördelen med en fiberinstallation är att det sedan blir möjligt att koppla olika tjänster till fiber. Tjänster som går att koppla till fiber är bland annat internetuppkoppling, som resultat av fiberinstallationen är internetkopplingen mycket snabbare än ADSL och tv, vilket ger en bättre bildkvalitet. Utöver detta blir alltså din internetuppkoppling stabilare med hjälp av en fiberinstallation. Alla tekniker hos oss har flerårig erfarenhet av att installera både fiber och koppartråd, de har alla stora kompetenser inom koppar och fiberinstallation. Fiberinstallationer gör vi samtidigt som vi installerar data och/eller kopparinstallationer. På så sätt får du en helhetslösning med data, tele och fiberinstallationer. Om du vill veta mera, tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper dig mer än gärna till en skräddarsydd och perfekt lösning.

Kontaktpersoner

Våra tjänster

Kontakta oss

Adress

Svärdvägen 5, 182 33 Danderyd

Telefon

010-471 72 68

Email

anders.thoren@midroc.se

Skicka ett meddelande