Larminstallatör

Kameraövervakning och larminstallatör Stockholm

LARMINSTALLATÖR I STOCKHOLM

CombiConsults larminstallatörer projekterar, installerar och driftsätter säkerhetsanläggningar inom brand, passage, inbrott och CCTV (Closed-Circuit Television).

Vi åtar oss uppdrag inom säkerhet från det enskilda larmet i din villa till kompletta anläggningar inom industri och offentlig förvaltning.  En larminstallation gör att du kan känna dig trygg när du är bortrest från hemmet, eller när ingen är på plats på företagets faciliteter. Ett inbrottslarm i sig kan inte skydda dina lokaler från inbrott, men kan emellertid ge dig indikationer på att något inte står rätt till i dina lokaler. Därför är det av stort vikt att alltid noggrant välja en kunnig, erfaren och kunskapsrik larminstallatör. Vi erbjuder serviceavtal, leasing eller funktionshyra genom samarbete med Ikano Bank. Med andra ord får du alltid förstklassiga helhetslösningar när du väljer att anlita CombiConsults skickliga larminstallatörer.

 

Kameraövervakning stockholm

Vi levererar skräddarsydda övervakningssystem och larm anpassade just efter era behov. Våra erfarna och kunniga installatörer ser vad just ni behöver. Vi vet idag att kameraövervakning är ett av de mest effektiva och framförallt ekonomiska alternativet för att förebygga, förhindra och även avslöja brott. Den mest ekonomiska brottsbekämpningen är kameraövervakning, vi hjälper dig med kameraövervakning i Stockholm. Vill du veta mer om våra kameraövervakningar, så är du hjärtligt välkommen till att kontakta oss. Vi berättar mer än gärna om hur vi kan hjälpa dig. 

Larm till Stockholm med omnejd

Vi erbjuder helhetslösningar när det kommer till larm för både privatpersoner, industrier och offentliga förvaltningar. I vårt tjänstesortiment hittar du olika sorters larminstallationer; bland annat erbjuder vi installationer för CCTV, passage och inbrott. Vi har mångårig erfarenhet som larminstallatör och kan därför erbjuda en larminstallation som både är tidseffektiv och smidig. Innan vi påbörjar någon form av installation av larm, så projekterar vi alltid din fastighet noggrant. När vi genomför denna arbetsprocess går vi igenom vilka delar av fastigheten där larmet gör sig bäst, så att vi hittar bästa möjliga lösning just för din lokal. Vi arbetar alltid lyhört utifrån dina önskemål och vi kan hitta skräddarsydda lösningar, så att resultatet blir det bästa möjliga för dig. Du kan också välja till ett serviceavtal, och du kan också välja funktionshyra eller leasing när de beställer larm från oss. Vill du mera mer om våra olika larmlösningar, så är du hjärtligt välkommen att kontakta oss.

Kontaktpersoner

Våra tjänster

Kontakta oss

Adress

Svärdvägen 5, 182 33 Danderyd

Telefon

010-471 72 68

Email

anders.thoren@midroc.se

Skicka ett meddelande